cinnamon-stars-2991174_1920

L’altre dia parlant amb la meva filla, recordàvem la trobada del nadal de l’any passat. Mare, em deia, aquest any ens podrem veure amb els tiets i els avis, tots junts? Si, reineta, aquest any a la casa nova tenim espai per tots, i tot i que l’espai és important, el més important de tot és el que compartirem amb ells i la nova casa serà part dels nostres records.

Continue reading ..

OK

On som ?

OK

Quines sensacions més contradictòries, avui he anat a prendre cafè i escoltava la conversa de les persones que esmorzaven a la taula del costat. “Estic buscant pis, he mirat per internet i he vist el mateix pis anunciat sis vegades a preus diferents, ja no sé què pensar, si perdre més temps buscant fins que ho vegi al preu de mercat o tancar l’ordinador per sempre i deixar de buscar habitatge, arribo a la conclusió que algú m’enganya, he de ser un expert en habitatges per poder gestionar aquest tema?, em sembla increïble!”.

Continue reading ..

cedula habitabilitat

La cèdula d’habitabilitat és un document ADMINISTRATIU que acredita que un habitatge compleix les condicions mínimes d’habitabilitat que preveu la normativa vigent i és apte per ser destinat a residència de persones, sense perjudici que es desenvolupin altres activitats autoritzades.

Continue reading ..