1OCRE (4)

OCRE

Els alumnes del cicle de Disseny d’Espais Efímers i del cicle de Disseny d’Elements per a L’Espectacle de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, han deixat empremta el passat cap de setmana en la instal·lació Ocre, al festival de la llum i el foc, Lluèrnia, que té cabuda com cada any a Olot, capital de la comarca de la Garrotxa.
Han volgut transmetre l’energia i la calidesa de la llum de tardor, quan el moviment de les fulles atorga una sensació de llibertat a qui les trepitja.
Aquest any, com cada any que han participat, han transmès les sensacions i les emocions d’una feina ben feta, on el disseny i la cooperació s’han fusionat i ens ha donat una experiència sensorial que evoca allò que la natura repeteix any rere any però que la fugacitat de la vida, a vegades, no ens permet parar i gaudir-ne.
Nosaltres avui volem evocar a casa nostra una fusió de la natura efímera i el disseny que han desenvolupat a l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa, que tan subtilment ens introdueix a la tardor. Gràcies per portar la nostra ciutat amb tanta elegància a passejar.