Qui som?

Filosofia

equipo

En Fincas Catalanas la qualitat forma part de la nostra filosofia. Apostem per un servei fet a mesura dels nostres clients, basat en la professionalitat i la màxima eficàcia del servei que oferim: la gestió comercial. Per això, entre els nostres objectius principals està el compromís d’assegurar la qualitat en totes les nostres accions per a obtenir així els millors resultats en la compra-venda de la seva propietat immobiliària.

Però la qualitat també forma part de la filosofia del nostre personal, el qual s’involucra dia a dia per a aconseguir el benefici comú investigant les tècniques per a aconseguir un major rendiment i apostant per la millora contínua al llarg de tot el nostre procés de gestió, una mica que fa possible que vostè trobi el que busca amb la màxima qualitat assegurada.

La nostra política de qualitat és, així mateix, sotmesa a una revisió periòdica acord a les necessitats existents i promou l’engegada conjunta, garantint l’èxit de la nostra gestió.

Professionalitat, qualitat, compromís, experiència i confiança

Professionalitat – Utilitzem tota la nostra capacitat i talent en cadascun dels projectes als que ens vinculem, proporcionant així un resultat òptim. Fem ús de les nostres habilitats i competències per què el client es quedi content i satisfet amb el que li oferim.

Qualitat – El servei que oferim i en el nostre tracte amb el client. Un tracte adequat i personalitzat per satisfer les seves necessitats i una comunicació oberta i favorable per prevenir qualsevol tipus de confusions o imprecisions.

Compromís – Ens comprometem a oferir immobles de qualitat; a superar-nos dia a dia; a innovar; a solucionar els dubtes dels nostres clients; a estar presents sempre que sigui necessari; a complir tot el que ens proposem, i a emprendre projectes amb totes les garanties.

Experiència – Portem 39 anys dedicant-nos al sector immobiliari. En tot aquest temps hem anat progressant i adquirint experiència en el mercat, adaptant-nos a les exigències del moment. Ens movem dins d’un món molt competitiu en el que és necessària una actitud emprenedora per poder fer-se un lloc dins del sector. Lloc que ja tenim i que treballem per mantenir constantment i per ampliar-lo.

Confiança – Busquem la confiança del client i la seva fidelització. Creiem que és un punt important per a que les relacions entre les part siguin amables i enriquidores.