Qui som?

Filosofia

equipo

A Fincas Catalanas la qualitat forma part de la nostra filosofia. Apostem per un servei fet a mida dels nostres clients, basat en la professionalitat i la màxima eficacia dels servei que oferim: la gestió immobiliària i comercial. Per això, entre els nostres objectius principals està el compromís d’assegurar la qualitat en totes les nostres accions per obtenir, d’aquesta manera, els millors resultats en la compra-venda, lloguer i valoració de la seva propietat immobiliària.

La qualitat i la voluntat de servei també forma part de la filosofia del nostre personal, que diàriament  s’implica  per aconseguir el màxim benefici i excel·lència en totes les nostres tasques.  Investiguem totes les tècniques possibles per aconseguir un major rendiment i apostem per la millora contínua al llarg de tot el procés de gestió. Les nostres accions fan possible que vostè trobi el que busca amb la màxima qualitat assegurada.

La nostra comesa està sotmesa a una revisió periòdica d’acord a les necessitats existents i a les exigències d’un mercat en continua evolució, garantint l’èxit de la nostra gestió.

Professionalitat, qualitat, compromís, experiència i confiança

Professionalitat – Utilitzem tota la nostra capacitat i talent en cadascun dels projectes als que ens vinculem, proporcionant així un resultat òptim. Fem ús de les nostres habilitats i competències perquè el client quedi satisfet amb el que oferim.

Qualitat – En el serveis que brindem i en el nostre tracte envers els clients. Un tracte personalitzat i honest per poder satisfer totes les seves necessitats, fomentant una comunicació oberta i favorable que eviti qualsevol tipus de confusions o imprecisions.

Compromís – Ens comprometem a oferir immobles de qualitat; a superar-nos dia a dia; a innovar; a solucionar els dubtes dels nostres clients; a estar presents sempre que sigui necessari; a complir tot el que ens proposem i a emprendre projectes amb totes les garanties.

Experiència – Portem més de 40 anys dedicant-nos al sector immobiliari. En tot aquest temps hem anat progressant i adquirint experiència en el mercat, adaptant-nos a les exigències del moment. Ens movem dins d’un món molt competitiu en el que és necessària una actitud emprenedora per poder fer-se un lloc dins del sector. Lloc que ja tenim i que treballem per mantenir constantment i per ampliar-lo.

Confiança – Busquem la confiança del client i la seva fidelització. Creiem que és un punt important per a que les relacions entre les parts siguin productives i enriquidores.