cinnamon-stars-2991174_1920

L’altre dia parlant amb la meva filla, recordàvem la trobada del nadal de l’any passat. Mare, em deia, aquest any ens podrem veure amb els tiets i els avis, tots junts? Si, reineta, aquest any a la casa nova tenim espai per tots, i tot i que l’espai és important, el més important de tot és el que compartirem amb ells i la nova casa serà part dels nostres records.

 

Encara recordo quan ens vam plantejar canviar l’habitatge, quants dubtes teníem… La venda del nostre pis, canviar de barri, l’hipoteca, la taxació, … Deu meu!!… La quantitat de números que havíem fet seguts a taula, però és ben cert que tenint la necessitat de més espai, les ganes de construir experiències noves i el bon tracte que ens van donar a la immobiliària, tot plegat ens va ajudar a fer el pas, un pas on la unitat familiar era el prioritari.

Per aixó ara que s’acosten dates entranyables, en les quals es desperten sentiments trobats, on prioritzem els bons desitjos i ens oblidem de les possibles ofenses. No hi ha més alegria de veure als nostres feliços, i si a més podem retrobar-nos en un ambient familiar, on ens sentim acompanyats i protegits, aquesta llar que tant hem desitjat, on els records s’arrelen en el dia a dia, segurament no hi haurà raons per no ajuntar-nos i gaudir d’un bon àpat a la nostra nova llar.