magic

El “Mag” Broker

magic

 

Que és un Broker?, em preguntava la meva filla l’altre dia.

Em vaig quedar sorpresa, de seguida ella va continuar parlant i em va fer aquesta reflexió:
“mama, un broker és un mag, perquè la Marta diu que el seu pare a la seva feina fa màgia, però no amb cartes, fa màgia amb papers, ell demana papers a les persones que necessiten comprar una casa i aquests papers els reparteix a molta gent fins que per fi els transforma en diners per comprar cases, és un mag que ajuda a les persones, mama m’agrada la màgia, i a tu?”
És ben cert, que a vegades la visió més simple de les coses ens ajuda a entendre les accions més complicades, em va agradar tant aquesta reflexió que quan algú em pregunta que és un broker, deixo anar un somriure i li contesto: “un Broker és un mag”. Qui no necessita una mica de màgia a la seva vida!!!